19 september 2015 /

Bruiloftsfilm impressie Henry & Hilde

Nog steeds stokt mijn adem als ik dit filmpje kijk... Zo'n lief stel met zulke mooie woorden voor elkaar! Ik mocht de bruiloft van Henry en Hilde filmen en voor het eerst gebruikte ik geloften in het ...

B
N

Nog steeds stokt mijn adem als ik dit filmpje kijk… Zo’n lief stel met zulke mooie woorden voor elkaar! Ik mocht de bruiloft van Henry en Hilde filmen en voor het eerst gebruikte ik geloften in het filmpje, op verzoek van het bruidspaar. Kijk snel de impressie van deze wauwie-dag!

Ook een film van jullie bruiloft? Mail vrijblijvend naar jos@heikoopmedia.nl of bel me op 06-31238332

Andere leveranciers
Fotograaf: Fotolux
Trouwjurk: Amiga
Jurk bruidsmeisje: Hengeveld Couture
Trouwkostuum: Speksnijder
Kostuum bruidsjongen: Speksnijder
Trouwauto: AutoClassic
Bloemist: D. Pennings
Bruidstaart: Het Taartatelier
Juwelier: Ubens en Conrads
Locatie:
Trouwceremonie: Bij ouderlijk huis van de bruid in de tuin
(tent + catering: JeBe partyservice)
Feestlocatie: ‘Het Brabantse land’

MENU SLUITEN